Doorgaan naar hoofdcontent

Niet geleerd? Geen probleem


Het gebeurt ons allemaal wel eens; vergeten te leren/ verkeerd geleerd. Nou willen wij niemand aanzetten tot verkeerde dingen, maar hebben we hier een aantal prachtige tips om je probleem op te lossen.

Schrijf aan de binnenkant van een pleister de belangrijkste dingen. Plak de pleister op en kijk tijdens de toets subtiel naar je ‘wondje’.

Zoek een pen waar een uitdraaipapiertje in zit. Schrijf op het papiertje de belangrijkste onderdelen, maar zorg wel dat het op een manier is waarvan de docent niks zal begrijpen als ze de pen afpakken.
Schrijf op je bovenbeen wat je moet weten. Als je de hele toets hebt doorgelezen vraag je of je naar het toilet mag en daar lees je wat je moet weten voor de toets.

Haal het etiket van je flesje en schrijf daarop aan de binnenkant wat je moet weten. Zet tijdens de toets je flesje op tafel en kijken maar.

Punten sprokkelen is natuurlijk ook een prachtige manier om je cijfer te verhogen naar een niveau waarop je je cijfer aan je ouders kan vertellen. Hier hebben wij ook een paar manieren voor.

Probeer jouw antwoord zo dicht mogelijk in de woorden van het doorgenomen antwoordblad te zetten. Gebruik synoniemen van jouw antwoord die erg lijken op het antwoordblad.

Probeer meerdere mensen tegen het antwoord in te laten gaan. Als veel mensen het er niet mee eens zijn wordt er misschien nog een keer gekeken naar het juiste antwoord.


Afbeeldingsresultaat voor fokke sukke leren 

Afbeelding: foksuk.nl

Reacties