Doorgaan naar hoofdcontent

De eerste mislukt altijd!

 De eerste mislukt altijd!


Hoe word je misselijk zonder achtbaan? Als je het gemiddelde aantal pannenkoeken per jaar eet! Na 16 pannenkoeken zitten de meeste mensen namelijk wel vol. (Al at een man genaamd Hungry Hayden in 17 minuten 80 pannenkoeken op.)

Een gemiddelde aantal pannenkoeken per jaar verschilt natuurlijk per persoon. Sommige mensen eten best wel veel, of juist heel weinig. Anderen hebben hele kleine pannenkoeken en kunnen er wel 6 per keer op. Ook heb je nog opscheppers die zeggen dat ze er tien op kunnen, terwijl ze “zich niet zo lekker voelen” als je ze het laat bewijzen.

Het aantal dat je eet hangt ook van de pannenkoek af. 89% van de Nederlanders geeft de voorkeur aan een zelfgebakken pannenkoek, die ze (tenzij het mislukt) altijd wel lekker vinden. In een pannenkoekenrestaurant maken ze vaak heel lekkere pannenkoeken, maar die zijn zo groot dat je er meestal maar 1 à 2 op kan.

Hoe je ze ook eet (warm, koud, zelfgebakken, gekocht, vers, oud, zoet belegd, hartig belegd, groot, klein, veel weinig, in een restaurant, thuis, bij je oma, op een feestje, opgerold, opgevouwen, als ontbijt, als lunch, als avondeten, zo snel mogelijk, lekker langzaam), eet ook maar eens wat anders, veel gezonder!


Reacties

Anoniem zei…
Ziek koel